Unold 48165

Unold 48165

de la 160,99 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Unold Aparat de clatite 48165, 1000W, Negru (48165)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

160,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Unold Aparat de clatite 48165, 1000W, Negru (48165)

160,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro
 

Unold 48165 Pancake Maker American (48165)

167,82 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 160,99 RON

Descrierea produsului
Clatitele americane sunt cunoscute pentru faptul ca sunt foarte pufoase si sunt un desert foarte versatil, combinatiile fiind nenumarate. Cu dulceata, nuci, inghetata, ciocolata, caramel, fructe, orice varianta ati alege nu veti fi dezamagiti. Si daca in general, acest tip de clatite se preparau doar in tigaie, in ziua de astazi, tehnologia ce revolutioneaza toata arta gatitului ne propune sa facem un nou pas. Aparatul pentru clatite americane, marca Unold, va garanta gustul si textura veritabilelor "pancakes", scutindu-va de munca indelungata si dezordinea de dupa pregatire.

Placile din aluminiu turnat sunt nonadezive, au diametrul de 14 cm si va pregatesc clatitele americane fara a fi imbibate in ulei. Gradul de rumenire al clatitelor este ajustat prin reglarea temperaturii. Indicatorul luminos va arata daca aparatul este pornit, oprit si pregatit pentru a turna compozitia de clatite.
Manerul este fabricat dintr-un material termoizolant, asa incat evitati orice fel de accidentare, atunci cand aparatul functioneaza si vreti sa verificati in ce stadiu de pregatire sunt clatitele dumneavoastra.
Aparatul este potrivit si pentru clatitele americane cu un continut scazut de carbohidrati.
Caracteristici generale:
Putere: 1000 W, 220-240 V~, 50 Hz; Dimensiuni (l x L x h): 30,6 x 21,9 x 11,1 cm 2 placi pentru 2 clatite americane Placi din aluminiu turnat nonadezive, cu diametrul de 14 cm Potrivit pentru clatitele cu un continut scazut de carbohidrati (low-carb) sau cu un continut scazut de grasimi Temperatura si implicit gradul de rumenire sunt ajustabile Indicator luminos: pornit, oprit, pregatit Maner cu material termoizolant Usor de curatat datorita stratului antiaderent si a spatiului ce capteaza surplusul de compozitie Carcasa este neagra, iar capacul este din inox Are picioruse anti-alunecare Are spatiu de stocare a cablului de alimentare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.